Hundfäll | Vetbed | Greenback | ProPet
Tillverkare

Hundfäll | Vetbed - Greenback

hundfäll greenback

Hundfäll | Vetbed - Greenback

Hos ProPet hittar du Hundfäll - Vetbed av Premiumkvalité från världsledande tillverkare i Europa. Vi tillhandahåller enbart denna typ av hundfäll för att du som kund alltid ska veta att du enbart får det bästa hos oss.

Vi kan idag stolt säga att vi är en av de största inom detta område i Sverige, vi har många kunder och återförsäljare lver hela Sverige, både djursjukhus och butiker, men även en del landsting köper hundfäll av oss, för att kunna använda på Neonatal.

När du köper våra hundfällar - vetbed som vi kallar Greenback, så köper du en fäll av högst kvalité, i Premiumkvalité med tjock gosig "lugg", grön baksida utan gummi, något halare, men går att tvätta i högre temperatur. Denna hundfäll går utmärk att tvätta i 90 grader, när det behövs, annars kan man hålla sig på lägre temperatur..

Hur tvättar man hundfällar? Alla våra hundfällar går att tvätta i maskin beroende på val av fäll så väljer du hur varmt du kan tvätta din fäll, men precis som med allt annat så sparar du både på produkten och miljön genom att tvätta på lägre temperatur. Du bör använda ett milt tvättmedel och använd inte sköljmedel. Baksidan på de flesta av våra fällar är av latex och sköljmedel "äter" latex. Du bör inte torktumla din hundfäll då det lätt blir för varmt i torktumlaren. Denna modellen går att tvätta i upp till 90 grader.