Hundfäll | Vetbed | Greenback | ProPet
Tillverkare

Hundfäll | Vetbed - Greenback

hundfäll greenback

Hundfäll | Vetbed - Greenback

Hundfällar - Vetbeds med Greenback baksida är hundfällar som inte har en gummerad baksida. Detta gör att du kan tvätta hundfällen i högre temperatur, vilket är en fördel om du har en hund som kanske har kvalsterallergi. Det du ska tänka på med en Greenback hundfäll är att den inte ligger lika still som en vanlig premium vetbed.

Våra Greenback hundfällar är tillverkade av samma höga kvalité som alla våra andra hundfällar. De är tillverkade i Europa av en av de bästa tillverkarna som vi nu jobbat med i över 10år. Vi är otroligt nöjda med dessa hundfällar.

En hundfäll kan du använda precis som den är eller som ett komplement till en hundsäng eller som ett skydd till soffan. Det vanligaste stället att använda en vetbed är i valplådan eller i bilen. Då hundfällen är tryckavlastande så är hundfällen utmärkt i bilen, då hunden ofta behöver ligga still på liten yta under en längre tid. Hundfällarna kan du köpa i skuren bit, på löpmeter eller i hela rullar. Det är väldigt lätt att själv klippa till sin hundfäll hemma själv så den passar i det utrymmet där du vill använda den.

Vi har många kunder och återförsäljare lver hela Sverige, både djursjukhus och butiker, men även en del landsting köper hundfäll av oss, för att kunna använda på Neonatal.

Hur tvättar man hundfällar? 

Alla våra hundfällar går att tvätta i maskin beroende på val av fäll så väljer du hur varmt du kan tvätta din fäll, men precis som med allt annat så sparar du både på produkten och miljön genom att tvätta på lägre temperatur. Du bör använda ett milt tvättmedel och använd inte sköljmedel. Denna modellen går att tvätta i upp till 90°.