Hundfäll | Vetbed | Premium | Alltid ett stort sortiment hos ProPet
Tillverkare

Hundfäll - Vetbed av Premium kvalité

Hundfäll | Vetbed - Premium kvalité

Hos oss på ProPet hittar du hundfällar, så kallade Vetbed av Premiumkvalité. Denna hundfäll är en superbra hundbädd som är tillverkad av en av de största och bästa tillverkarna i Europa. Vi har nu i mer än 10år sålt denna hundfäll och är otroligt stolta över att få vara grossist och återföräljare i Sverige av denna produkt.

En hundfäll - Vetbed kan användas som hundbädd precis som den är eller som ett komplement till den hundsängen du har hemma idag. Det är ganska vanligt att man har en hundfäll i en BIA-bed eller någon anna typ av galonsäng. Så klart kan du även använda din hundfäll i bilen, hundhuset, mm. Men de flesta väljer att använda våra hundfällar i valplåda då det är lätt att klippa till hundfällen i den storleken som passar just din valplåda. 

När du väljer att köpa en hundfäll - vetbed från oss på ProPet så vet du att du köper en produkt som är tillverkad inom Europa med högt ställda krav. En premium hundfäll från oss på ProPet håller hög kvalité, har tjock och gosig "lugg", räfflad gummi baksida som för att fällen ligger extra still.

Vi har många kunder och återförsäljare över hela Sverige och norden, både djursjukhus och butiker, men även en del landsting köper hundfäll av oss, för att kunna använda på Neonatal. Är du intresserad av att bli återförsäljare, så är du välkommen att kontakta oss.

Hur tvättar man hundfällar? 

Alla våra hundfällar går att tvätta i maskin beroende på val av fäll så väljer du hur varmt du kan tvätta din fäll, men precis som med allt annat så sparar du både på produkten och miljön genom att tvätta på lägre temperatur. Du bör använda ett milt tvättmedel och använd inte sköljmedel. Baksidan på de flesta av våra fällar är av latex och sköljmedel "äter" latex. Du bör inte torktumla din hundfäll då det lätt blir för varmt i torktumlaren. Just denna modell går att tvätta i upp till 60 grader, men ofta så räcker det med lägre temperatur.