Hundfäll | Vetbed - Hela rullar | ProPet
Tillverkare

Hundfäll - Rullar

vetbed-rullar

Hundfäll | Vetbed - Hela Rullar

Hos ProPet hittar du Hundfäll - Vetbed av Premiumkvalité, Super Premium (Super Heavy), Greenback,från världsledande tillverkar i Europa. Vi tillhandahåller enbart denna typ av hundfäll för att du som kund alltid ska veta att du enbart får det bästa hos oss.

Vi kan idag stolt säga att vi är en av de största inom detta område i Sverige, vi har många kunder och återförsäljare lver hela Sverige, både djursjukhus och butiker, men även en del landsting köper hundfäll av oss, för att kunna använda på Neonatal.

När du köper våra hundfällar - vetbed på helrulle så kommer den i den storlek som tillverkarn skickat oss. Det kan va allt från 15 meter till 22 meter. Varje fällrulle läggs upp i sin faktiska längd på hemsidan.

Hur tvättar man hundfällar? Alla våra hundfällar går att tvätta i maskin beroende på val av fäll så väljer du hur varmt du kan tvätta din fäll, men precis som med allt annat så sparar du både på produkten och miljön genom att tvätta på lägre temperatur. Du bör använda ett milt tvättmedel och använd inte sköljmedel. Baksidan på de flesta av våra fällar är av latex och sköljmedel "äter" latex. Du bör inte torktumla din hundfäll då det lätt blir för varmt i torktumlaren.

Rullarna skickas enbart som hempaket! Fraktfritt!

Vi kan även ha fler rullar än det som ligger upplagt, så du kan alltid via kontaktformuläret ställa frågan om just den färgen du vill ha finns på rulle.

Fällar är beställda - Skicka ett mail till info@propet.se märk med "jag vill får ett mail när det kommer fällar i lager igen" så hör vi av oss direkt när vi vet att allt är på gång.