Hundfäll | Vetbed - Hela rullar | ProPet
Tillverkare

Hundfäll - Rullar

vetbed-rullar

Hundfäll | Vetbed - Hela Rullar

Nya fällar är påväg till oss! Maila oss på info@propet.se för att få ett mail så fort dom kommer! Märk med att du vill veta när fällarna kommer.

Många av er önskar att få köpa större längder av hundfällar och därför kan vi erbjuda er att köpa hela rullar av våra härliga hundfällar. Utbudet av hela rullar av vetbeds varierar över tid men du hittar här hela rullar av alla våra hundfällar, premium, super premium, super heavy, greenback. En hundfällsrulle kan du lätt rulla ut och klippa till i den storlek som passar just till ditt behov. Vi rekommenderar dig att skära eller klippa med undersidan uppåt. Det är lättast så.

Hundfällar kan användas precis som dom är som en hundsäng - hundbädd . Många använder sin vetbed i valphagen, bilen, valplådan. Eller så använder man sin vetbed som ett komplement till den hundsängen man har idag för att ha ett extra mjuk och härligt material för hunden att ligga på.

Vi har många kunder och återförsäljare över hela Sverige, både djursjukhus och butiker, men även en del landsting köper hundfäll av oss, för att kunna använda på Neonatal. Vill du bli återförsäljare så hör av dig till oss.

När du köper våra hundfällar - vetbed på helrulle så kommer den i den storlek som tillverkarn skickat oss. Det kan vara allt från 15 meter till 22 meter. Varje fällrulle läggs upp i sin faktiska längd på hemsidan.

Hur tvättar man hundfällar? 

Alla våra hundfällar går att tvätta i maskin beroende på val av fäll så väljer du hur varmt du kan tvätta din fäll, men precis som med allt annat så sparar du både på produkten och miljön genom att tvätta på lägre temperatur. Du bör använda ett milt tvättmedel och använd inte sköljmedel. Baksidan på de flesta av våra fällar är av latex och sköljmedel "äter" latex. Du bör inte torktumla din hundfäll då det lätt blir för varmt i torktumlaren.

Vi kan även ha fler rullar än det som ligger upplagt, så du kan alltid via kontaktformuläret ställa frågan om just den färgen du vill ha finns på rulle.