Super Heavy Vetbed | Hundfäll - Extra Tjock
Tillverkare

Super Heavy Vetbed | Hundfäll

hundfäll - vetbed

Super Heavy Vetbed | Hundfäll

Hos ProPet hittar du Hundfäll - Vetbed av Premiumkvalité från världsledande tillverkare i Europa. Vi tillhandahåller enbart denna typ av hundfäll för att du som kund alltid ska veta att du enbart får det bästa hos oss.

Vi kan idag stolt säga att vi är en av de största inom detta område i Sverige, vi har många kunder och återförsäljare lver hela Sverige, både djursjukhus och butiker, men även en del landsting köper hundfäll av oss, för att kunna använda på Neonatal.

När du köper våra hundfällar - vetbed som vi kallar Super Heavy - Super Premium, så köper du en fäll av högst kvalité, med extra tjock gosig "lugg", extra tät "lugg", räfflad gummi baksida som gör att hundfällen ligger extra still. 

Hur tvättar man hundfällar? Alla våra hundfällar går att tvätta i maskin beroende på val av fäll så väljer du hur varmt du kan tvätta din fäll, men precis som med allt annat så sparar du både på produkten och miljön genom att tvätta på lägre temperatur. Du bör använda ett milt tvättmedel och använd inte sköljmedel. Baksidan på de flesta av våra fällar är av latex och sköljmedel "äter" latex. Du bör inte torktumla din hundfäll då det lätt blir för varmt i torktumlaren. Denna modellen går att tvätta i upp till 60 grader.

Fällar är beställda - Skicka ett mail till info@propet.se märk med "jag vill får ett mail när det kommer fällar i lager igen" så hör vi av oss direkt när vi vet att allt är på gång.