Super Heavy Vetbed | Hundfäll - Extra Tjock
Tillverkare

Super Heavy Vetbed | Hundfäll

hundfäll - vetbed

Super Heavy Vetbed | Hundfäll

Behöver du en extra tjock hundfäll för den tyngre hunden, för hunden som är äldre och behöver extra avlastning för leder och kroppen? Då är det en Super Heavy hundfäll du ska köpa av oss på ProPet. Precis som alla våra andra hundfällar - vetbed så är även denna underbara hundfäll tillverkar av hög kvalité men är extra tjock, tillverkad i Europa av ledande tillverkare för Vetbed.

Tanken är att du ska kunna använda hundfällen - vetbed precis som den är. Många kunder väljer dock att använda våra hundfällar som ett extra komplement till hundsängen eller som ett skydd till soffan där hunden gärna ligger. En Super Heavy Vetbed är utmärkt att använda i bilen där din hund ofta ligger en längre stund.

Vi har många kunder och återförsäljare över hela Sverige, både djursjukhus och butiker, men även en del landsting köper hundfäll av oss, för att kunna använda på Neonatal. Vill du bli återförsäljare så kontakta oss gärna.

Vad är Hundfäll - Vetbed Super Heavy?

När du köper våra hundfällar - vetbed som vi kallar Super Heavy - Super Premium, så köper du en fäll av hög kvalité, med extra tjock gosig "lugg", extra tät "lugg", räfflad gummi baksida som gör att hundfällen ligger extra still. 

Hur tvättar man hundfällar? 

Alla våra hundfällar går att tvätta i maskin beroende på val av fäll så väljer du hur varmt du kan tvätta din fäll, men precis som med allt annat så sparar du både på produkten och miljön genom att tvätta på lägre temperatur. Du bör använda ett milt tvättmedel och använd inte sköljmedel. Baksidan på de flesta av våra fällar är av latex och sköljmedel "äter" latex. Du bör inte torktumla din hundfäll då det lätt blir för varmt i torktumlaren. Denna modellen går att tvätta i upp till 60 grader.