Hundsäng Rutig Sand

 

Hundsäng Rutig Sand

Hundsäng Rutig Sand är en mjuk är härlig hundsäng, som finns i flera olika storlekar. Med den mjuka och vändbara dynan så får din hund en extra mysig sovplats. Denna härliga hundsäng tillverkas i England och håller hög kvalité.

Den lyxiga bädden erbjuder din lurviga vän den perfekta platsen att krypa ihop på, med sina höga sidor som erbjuder den idealiska platsen för huvudvila. Denna Bowmore-bädd har en kombination av mjukt borstad ull-effekt i rutigt tyg och fluffiga texturerade boucle-tyger, för en lyxigt mysig känsla. Finns i två färgalternativ, båda har en tvåsidig krämfärgad och petrolblå-grå slätstickad boucle-tygmadrass för full praktisk användning

Tillverkad av 100% återvunnen polyester, så sägen är ett bra miljöval till hunden,
Sängen är tillverkad av återvunnen PET-flinga, formad från återvunna plastflaskor som rengörs, strimlas och värms upp för att bilda fibern, och fylls sedan med ett mjukt och fluffigt polyestervadd. Fyllningen är brandsäker enligt Brittisk Standard 5852.

Hundsängen bör tvättas för hand, men kan tvättat i maskin på handtvättsprogram eller kalltvätt, ofta räcker det att tvätta bara dynan. Polyesterfibren i sängen absorberar inte vatten.

Small 24 tum
Yttre mått ungefär 61x50x23 cm.
Innermått ungefär 42x35x14 cm.

Medium 30 tum
Yttre mått ungefär 80x65x26 cm.
Innermått ungefär 53x42x16 cm.

Large 35 tum
Yttre mått ungefär 90x75x29 cm.
Innermått ungefär 61x51x19 cm.

 

Välj Storlek

Small 24 tum, Medium 30 tum, Large 35 tum

Recensioner

There are no reviews yet

Lägg till en recension
Hundsäng Rutig Sand Hundsäng Rutig Sand
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension