Hundgodis Häst

 

Hundgodis Häst

Hundgodis Häst är ett naturligt och smakrikt hundgodis med hög kötthalt. Tillverkade av färska råvaror med låg fetthalt.
Mjukt hundgodis som passar lika bra till vardags som till träningen, i utställningsringen eller på promenaden. Lätt att dela i mindre bitar.

Ett kompletteringsfoder för hundar och ska ges som belöning vid sidan av en balanserad kost. Se alltid till att hunden har fri tillgång till färskt vatten.

Den här 2Pets produkten är ett godkänt och säkrat livsmedel inom EU (HACCP) och USA (FDA). Fabriken där tillverkningen sker är ISO 22000 certifierad, vilket innebär att spårbarheten säkras framåt och bakåt i livsmedelskedjan.

Våra 2Pets produkter veterinärbesiktas innan de lämnar produktionsanläggningen och vid ankomst i Sverige. Detta utförs i Sverige av Jordbruksverkets egna veterinärer innan de skickas vidare till oss.

2Pets produkterna är märkta enligt gällande EU-lagstiftning och Jordbruksverkets regelverk. Det gör att du som hundägare alltid kan vara trygg när du väljer att köpa certifierade tugg och hundgodis från 2Pets.

Storleken på godbitarna: 1x1x1cm

Sammansättning: häst 89,8%, majsstärkelse 3%, glycerin 3%, vegetabiliskt protein 2%, sorbitol 2%, salt 0,2%

Analytiska beståndsdelar: råprotein 28%, vatten 23%, råfett 5%, råaska 4,5%, fibrer 0,2%

Vikt0.2 kg
Välj Storlek

100g, 400g

Recensioner

There are no reviews yet

Lägg till en recension
Hundgodis Häst Hundgodis Häst
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension