Faunakram Hundgodis Kyckling och Räkor 300g

 

89.00 kr

Faunakram Hundgodis Kyckling och Räkor

Faunakram Hundgodis Kyckling och Räkor kanske är din hunds nya favorit godis. Passar lika bra till hundträningen, promenaden som när du tävlar eller ställer ut din hund. Behändig storlek att bära med i fickan som belöning vid träning eller när du önskar ge din hund det där lilla extra.

Faunakram Hundgodis Kyckling och Räkor har utvecklats och testats i samarbete med dietister, veterinärer och uppfödare för att säkerställa ett snack av högsta kvalitet och ett högt kundnöjdhetsresultat.

Sammansättning: Kyckling (80,5%), ärtstärkelse (5%), potatisstärkelse (3%), ärtprotein (3%), torkade räkor (3%), glycerin (5%), salt (0,4%), kaliumsorbat (0,1%).

Analytiska beståndsdelar:

Råprotein≥ 23%
Råfett≤ 10,0%
Växttråd≤ 1,0%
Råaska≤ 4,5%
Vatten≤ 20,0%

Produkten är tillverkad i Kina på en IFS-certifierad fabrik. Faunakram Pet Food besöker regelbundet fabriken för kvalitetskontroll och säkerställer därmed att fabriken uppfyller våra krav på kvalitet och spårbarhet. IFS säkerställer spårbarhet och en hög hygienstandard.

Fodervägledning: Som belöning mellan måltider. Reducera foderintag efter behov. Se till att hunden alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Förvaras svalt och torrt. Djurmat bör inte användas som livsmedel.

Recensioner

There are no reviews yet

Lägg till en recension
Faunakram Hundgodis Kyckling och Räkor 300g Faunakram Hundgodis Kyckling och Räkor 300g
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 89.00 kr
Datum för lägsta pris: 23 May