Faunakram Hundgodis Lamm 300g

 

89.00 kr

Faunakram Hundgodis Lamm 300g

Faunakram Hundgodis Lamm kanske är din hunds nya favorit godis, med en härlig smak av lamm så kommer din hund uppskatta både doften och smaken. Med sin halvmjuka konsistens så passar den lika bra till hundträningen, promenaden som när du tävlar eller ställer ut din hund. Behändig storlek att bära med i fickan som belöning vid träning eller när du önskar ge din hund det där lilla extra.

Faunakram Hundgodis Lamm har utvecklats och testats i samarbete med dietister, veterinärer och uppfödare för att säkerställa ett snack av högsta kvalitet och ett högt kundnöjdhetsresultat.

Sammansättning: Lamm (80,5%), potatisstärkelse (5%), tapiocastärkelse (4%), ärtprotein (5%), glycerin (5%), salt (0,4%), kaliumsorbat (0,1%).

Analytiska beståndsdelar:

Råprotein≥ 20%
Råfett≤ 15%
Växttråd≤ 1,0%
Råaska≤ 5,5%
Vatten≤ 20,0%

Produkten är tillverkad i Kina på en IFS-certifierad fabrik. Faunakram Pet Food besöker regelbundet fabriken för kvalitetskontroll och säkerställer därmed att fabriken uppfyller våra krav på kvalitet och spårbarhet. IFS säkerställer spårbarhet och en hög hygienstandard.

Förpackningen är av hög kvalitet och har en enkel återförslutningsbar zip som håller godsakerna fräscha.

Fodervägledning: Som belöning mellan måltider. Reducera foderintag efter behov. Se till att hunden alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Förvaras svalt och torrt. Djurmat bör inte användas som livsmedel.

1 recension av Faunakram Hundgodis Lamm 300g

5,0
Baserat på 1 recension
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
1-1 of 1 review
  1. Bra godis för min hund som är allergisk. Endast lamm som animaliskt protein och spannmålsfritt. Hundarna tycker det är gott med mjukt godis och lätta att dela.

    (0) (0)
Lägg till en recension
Faunakram Hundgodis Lamm 300g Faunakram Hundgodis Lamm 300g
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 89.00 kr
Datum för lägsta pris: 23 May