Holmegården Candy mix för Hunden 200g

 

29.00 kr

Holmegården Candy mix för Hunden 200g

Holmegården Candy mix är mjuka i konsistensen, vilket gör godbiten enkel och inbjudande att tugga. Innehåller vegetabiliska oljor, vilket bidrar med viktiga Omega 6 fettsyror.
Detta hundgodis är enkelt att bära med sig i fickan och att dela till önskad storlek för att passa alla storlekar av hund. Hundgodis med lax passar lika bra på träningen, som till tävling eller på promenaden som belönigsgodis. Du hittar fler sorter på vår sida, som ex Mjukt hundgodis med lamm

Våra hundgodisbitar är framtagna i nära samarbete med näringsspecialister, veterinärer och uppfödare för att säkerställa kvalitet och kundnöjdhet.

Förpackningen är av hög kvalitet med ett lätthanterligt återförslutningsbart lock för att hålla kexen fräscha

Hållbarheten är 18 månader från produktionsdatum

Holmegården Candy mix tillverkas i EU på en IFS-certifierad fabrik. Faunakram Pet Food besöker regelbundet fabriken för kvalitetskontroll och säkerställer därmed att fabriken uppfyller våra krav på kvalitet och spårbarhet. IFS säkerställer spårbarhet och en hög hygienstandard.

SAMMANSÄTTNING: Spannmål, biprodukter av vegetabiliskt ursprung, kött- och animaliska biprodukter, oljor & fett, vegetabiliska proteinextrakt, fisk- och fiskbiprodukter, mineraler.

TILLSATSER: Emulgator, konserveringsmedel (E202), färgämnen, aroma.

Aanlytiska beståndsdelar:

Råprotein15%
Råfett5%
Råaska4%
Växttråd1%
Vatten17%

Fodervägledning: Som belöning mellan måltider. Reducera foderintag efter behov. Se till att hunden alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Förvara sval och torr. Djurmat bör inte användas som livsmedel.

Recensioner

There are no reviews yet

Lägg till en recension
Holmegården Candy mix för Hunden 200g Holmegården Candy mix för Hunden 200g
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 29.00 kr
Datum för lägsta pris: 23 May