Holmegården Dentalsticks

 

Holmegården Dentalsticks

Holmegården Dentalsticks är smakriska tuggsticks för alla hundar, finns i flera olika storlekar för att passa just din hund. Holmegården Dentalsticks används som en bra komplettering till tandborstning kan du alltid ge din hund en dentalstick om dagen för att förbättra din hunds munhälsa.

Välj storlek på din Holmegården Dentalsticks efter storleken på din hund, S – passar den lilla hunden, M – passar mellan hunden, L – passar den stora hunden.

Holmegården Dentalsticks har utvecklats och testats i samarbete med dietister, veterinärer och uppfödare för att säkerställa ett snack av högsta kvalitet och ett högt kundnöjdhetsresultat.

Sammansättning: Vegetabiliska biprodukter, spannmål, kött- och animaliska biprodukter (12% kyckling), mineraler (0,6 % natriumhexametafosfat).

Analytiska beståndsdelar:

Råprotein17%
Råfett2,6%
Råaska7,1%
Växttråd1,1%
Vatten20%

Hållbarhet, 18 månader från tillverkningsdatum.

Produkten tillverkas i EU på en IFS-certifierad fabrik. Faunakram Pet Food besöker regelbundet fabriken för kvalitetskontroll och säkerställer därmed att fabriken uppfyller våra krav på kvalitet och spårbarhet. IFS säkerställer spårbarhet och en hög hygienstandard.

Fodervägledning: Som belöning mellan måltider. Reducera foderintag efter behov. Se till att hunden alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Förvaras svalt och torrt. Djurmat bör inte användas som livsmedel.

Välj Storlek

S – 28st / ca 440g, M – 28st / ca 720g, L – 28st / ca 1080g

Recensioner

There are no reviews yet

Lägg till en recension
Holmegården Dentalsticks Holmegården Dentalsticks
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension