Hundgodis Kyckling & Fisk Twist

Hundgodis Kyckling & Fisk Twist

Hundgodis Kyckling & Fisk Twist 100g eller 400g, hundgodis när det är som godast. Två i ett godis – kyckling och fisk i ett. Hundgodis tillverkat av färska råvaror med hög smaklighet och med låg fetthalt. Innehåller både kyckling och torsk. Kladdar inte och är lätt att dela eller klippa till mindre bitar.

Ett kompletteringsfoder för hundar och ska ges som belöning vid sidan av en balanserad kost. Se alltid till att hunden har fri tillgång till färskt vatten.

Den här 2Pets produkten är ett godkänt och säkrat livsmedel inom EU (HACCP) och USA (FDA). Fabriken där tillverkningen sker är ISO 22000 certifierad, vilket innebär att spårbarheten säkras framåt och bakåt i livsmedelskedjan.

Våra 2Pets produkter veterinärbesiktas innan de lämnar produktionsanläggningen och vid ankomst i Sverige. Detta utförs i Sverige av Jordbruksverkets egna veterinärer innan de skickas vidare till oss.

2Pets produkterna är märkta enligt gällande EU-lagstiftning och Jordbruksverkets regelverk. Det gör att du som hundägare alltid kan vara trygg när du väljer att köpa certifierade tugg och hundgodis från 2Pets.

Sammansättning: kyckling 64,3%, torsk 30%, majsstärkelse 3%, sorbitol 2,5%, salt 0,2%

Analytiska beståndsdelar:
Råprotein 23%
Vatten 23%
Råfett 6%
Råaska 3,5%
Fibrer 0,2%

Vikt0.2 kg
Märke:

Trixie

Välj storlek

100g, 400g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundgodis Kyckling & Fisk Twist”