Hundgodis Lamm Minibitar

Hundgodis Lamm Minibitar

Hundgodis Lamm Minibitar är ett naturligt och smakrikt hundgodis med högkötthalt och endast en proteinkälla. Tillverkade av färska råvaror med låg fetthalt. Hundgodis Lamm Minibitar är små bitar som är toppen när du tränar din hund och inte vill ge för stora bitar hundgodis på en gång.

Ett kompletteringsfoder för hundar och ska ges som belöning vid sidan av en balanserad kost. Se alltid till att hunden har fri tillgång till färskt vatten.

Den här 2Pets produkten är ett godkänt och säkrat livsmedel inom EU (HACCP) och USA (FDA). Fabriken där tillverkningen sker är ISO 22000 certifierad, vilket innebär att spårbarheten säkras framåt och bakåt i livsmedelskedjan.

Våra 2Pets produkter veterinärbesiktas innan de lämnar produktionsanläggningen och vid ankomst i Sverige. Detta utförs i Sverige av Jordbruksverkets egna veterinärer innan de skickas vidare till oss.

2Pets produkterna är märkta enligt gällande EU-lagstiftning och Jordbruksverkets regelverk. Det gör att du som hundägare alltid kan vara trygg när du väljer att köpa certifierade tugg och hundgodis från 2Pets.

Sammansättning: Lamm 89.8%, majsstärkelse 4%, glycerin 4%, sorbitol 2%, salt 0.2%.

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 28%, vatten 23%, råfett 2,5%, råaska 3.5%, fibrer 1%.

Vikt0.2 kg
Välj Storlek

100g, 400g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundgodis Lamm Minibitar”