Soft Bite med Kyckling 200g

 

45.00 kr

Soft Bite med Kyckling 200g

Faunakram Soft Bite med Kyckling är en spannmåls och glutenfri godisbit passande även de mindre hundarna, tack vare den nätta storleken är det en produkt som fungerar utmärkt som en belöning vid träning, tävling eller som en godbit mellan måltiderna.

Godbitarna är framtagna i samarbete med näringsspecialister, veterinärer och uppfödare för att säkerställa högsta kvalitet och ett högt kundnöjdhetsresultat.

Förpackningen håller hög kvalitet med en lätthanterlig återförslutningsbart lock för att hålla godbitarna fräscha.

Hållbarheten är 18 månader från produktionsdatum

Sammansättning: Vegetabiliska biprodukter, kött och animaliska biprodukter (minst 4 % kyckling), grönsaker, oljor & fett, propylenglykol.

Tillsatser: Konserveringsmedel

Analytiska beståndsdelar:

Råprotein20,0%
Råfett5,0%
Råaska8,0%
Växttråd1,0%
Vatten18,0%

Fodervägledning: Som belöning mellan måltider. Reducera foderintag efter behov. Se till att hunden alltid har tillgång till rent dricksvatten. Håll uppsikt över hunden när den äter. Förvara produkten svalt och torrt. Djurmat bör inte användas som livsmedel.

Faunakram Soft Bite med Kyckling tillverkas i EU på en IFS-certifierad fabrik. Faunakram Pet Food besöker regelbundet fabriken för kvalitetskontroll och säkerställer därmed att fabriken uppfyller våra krav på kvalitet och spårbarhet. IFS säkerställer spårbarhet och en hög hygienstandard

Recensioner

There are no reviews yet

Lägg till en recension
Soft Bite med Kyckling 200g Soft Bite med Kyckling 200g
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 45.00 kr
Datum för lägsta pris: 23 May