Rostat Oxben ca 800g

 

69.00 kr

Rostat Oxben ca 800g

Stort rostat Oxben även kallat “postman’s leg”, på ca 800g. För de hundar som har behov av längre stimulans. Detta tuggben passar de riktigt stora hundarna.

Produkten har utvecklats och testats i nära samarbete med nutritionister och uppfödare för att säkerställa att högsta kvalitet och användarnöjdhet har uppnåtts.

Vikt: ca 800g

Produkten är tillverkad i Irland på en IFS-certifierad fabrik. Faunakram Pet Food besöker regelbundet fabriken för kvalitetskontroll och säkerställer därmed att fabriken uppfyller våra krav på kvalitet och spårbarhet. IFS säkerställer spårbarhet och en hög hygienstandard.

Sammansättning: Oxben

Analytiska beståndsdelar: 

Råprotein29,0%
Råfett42,0%
Råaska30,0%
Växttråd1,0%
Fuktighet1,0%

Fodervägledningen: Tilläggsfoder för vuxna hundar.Som mellanmål i en del av en balanserad diet. Se till att hunden alltid har fri tillgång till rent dricksvatten. Ej lämplig för valpar under 4 månader. Håll hunden under uppsikt då den tuggar på benOBS! Vi rekommenderar att hunden är under ständig uppsikt när den tuggar på köttben. Detta är en naturlig produkt och alla naturprodukter har potential att splittras. Benflisor kan orsaka skador på din hund och i sällsynta tillfällen orsaka kvävning eller inre skada vid förtäring. Det är viktigt att din hund har tillgång till rent dricksvatten och får vila efter maten för att hjälpa matsmältningen

Vikt0.9 kg

Recensioner

There are no reviews yet

Lägg till en recension
Rostat Oxben ca 800g Rostat Oxben ca 800g
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 69.00 kr
Datum för lägsta pris: 23 May