Tuggrulle med Kyckling 28cm

 

Tuggrulle med Kyckling 28cm

Tuggrulle med Kyckling 28cm är ett naturligt och smakrikt råhudstugg med kyckling av hög kvalitet. Tillverkade av färska råvaror med låg fetthalt. Just detta tuggben är lite längre, så det passar bäst till lite större hundar.

Ett kompletteringsfoder för hundar och ska ges som belöning vid sidan av en balanserad kost. Se alltid till att hunden har fri tillgång till färskt vatten.

Den här 2Pets produkten är ett godkänt och säkrat livsmedel inom EU (HACCP) och USA (FDA). Fabriken där tillverkningen sker är ISO 22000 certifierad, vilket innebär att spårbarheten säkras framåt och bakåt i livsmedelskedjan.

Våra 2Pets produkter veterinärbesiktas innan de lämnar produktionsanläggningen och vid ankomst i Sverige. Detta utförs i Sverige av Jordbruksverkets egna veterinärer innan de skickas vidare till oss.

2Pets produkterna är märkta enligt gällande EU-lagstiftning och Jordbruksverkets regelverk. Det gör att du som hundägare alltid kan vara trygg när du väljer att köpa certifierade tugg och hundgodis från 2Pets.

Sammansättning: råhud (63%), kyckling (32,4%), sorbitol (2%), majsstärkels (1%), vegitabiliskt protein, glycerin (1%) salt (0,1%)

Analytiska beståndsdelar: 
Råprotein: 74%
Vatten: 18%
Råfett: 2,5%
Råaska: 4%
Fiber: 0,2%

Vikt0.6 kg
Välj Antal

28cm x 3st ca 250g, 28cm x 12st ca 1000g

Recensioner

There are no reviews yet

Lägg till en recension
Tuggrulle med Kyckling 28cm Tuggrulle med Kyckling 28cm
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension