Märgben med Kycklingfyllning 230-300g

 

39.00 kr

Märgben med Kycklingfyllning

Märgben med Kycklingfyllning är ett rent märgben som man sedan stoppat med kycklingfyllning. Denna produkt är hård i yttermaterialet så ofta kan du återanvända produkten och fylla den igen, med ex färskofoder. Din hund kan äta hela benet.

Utmärkt till hundar som kräver lite extra stimulans när de skall ha snacks.

Produkten har utvecklats och testats i nära samarbete med nutritionister och uppfödare för att säkerställa att högsta kvalitet och användarnöjdhet har uppnåtts.

Totalvikt: ca 230-300g

Sammansättning: Oxben, spannmål, oljor & fett, kött och animaliska biprodukter

Tillsatser: Sensoriska tillsatsämnen; kycklingsmak

Analytiska Beståndsdelar: 

Råprotein20,0%
Råfett10,0%
Råaska47,0%
Växttråd3,0%
Fukt7,5%

Produkten är tillverkad i Irland på en IFS-certifierad fabrik. Faunakram Pet Food besöker regelbundet fabriken för kvalitetskontroll och säkerställer därmed att fabriken uppfyller våra krav på kvalitet och spårbarhet. IFS säkerställer spårbarhet och en hög hygienstandard.

Fodervägledningen: Tilläggsfoder för vuxna hundar.

Som mellanmål i en del av en balanserad diet. Se till att hunden alltid har fri tillgång till rent dricksvatten. Ej lämplig för valpar under 4 månader. Håll hunden under uppsikt då den tuggar på ben

OBS! Vi rekommenderar att hunden är under ständig uppsikt när den tuggar på köttben. Detta är en naturlig produkt och alla naturprodukter har potential att splittras. Benflisor kan orsaka skador på din hund och i sällsynta tillfällen orsaka kvävning eller inre skada vid förtäring. Det är viktigt att din hund har tillgång till rent dricksvatten och får vila efter maten för att hjälpa matsmältningen.

Recensioner

There are no reviews yet

Lägg till en recension
Märgben med Kycklingfyllning 230-300g Märgben med Kycklingfyllning 230-300g
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 39.00 kr
Datum för lägsta pris: 23 May