Tuggben med Anka

 

25.00 kr

Tuggben med Anka

Tuggben med Anka, består av 74% pressad råhud klädd med läcker ankpasta runt om, för höjd smaklighet.Tuggben med Anka är ett spannmåls och glutenfritt snack.

Den smakrika ankan gör att även den lite kräsnare hunden tuggar på med god aptit. Ett tuggben som håller hunden sysselsatt en stund. Din hund kommer att älska den!

Tuggben med Anka är framtagna i samarbete med näringsspecialister, veterinärer och uppfödare för att säkerställa högsta kvalitet och ett högt kundnöjdhetsresultat.

Förpackningen håller hög kvalitet och har en enkel återförlutningsbar zip för att fortsätta hålla godbitarna fräscha. Förpackningens stora fönster gör att du enkelt kan se och känna igen produkten du köper.

Hållbarhet, 18 månader från produktionsdatum.

Produkten är tillverkad i Kina, i en IFS, BSI och BSCI-certifierad fabrik. Faunakram Pet Food besöker fabriken flera gånger per år för kvalitetskontroller och säkerställer på så sätt att fabriken lever upp till våra krav gällande kvalitet och spårbarhet.

Förpackningsstorlek: 50g

Sammansättning: Råhud 74%, anka 22%, stärkelse 1.5%, glycerin 1%, sorbitol 1%, salt 0.5%

Analytiska beståndsdelar:

Råprotein60,0%
Råfett2,0%
Råaska2,0%
Växttråd0,2%
Vatten18,0%

Fodervägledning: Ge som belöning mellan hundens ordinarie måltider. Se till att din hund har fri tillgång till rent vatten. Förvaras torrt och svalt. Stäng förpackningen ordentligt efter varje användande.

Djurfoder, ej avsett för människor. 

OBS: Vid alla tuggben rekommenderar vi att hunden hålles under uppsikt då illa tuggade bitar eller större bitar tuggben kan fastna i matspjälkningsystemet och orsaka bl a förstoppning.

1 recension av Tuggben med Anka

5,0
Baserat på 1 recension
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
1-1 of 1 review
  1. (0) (0)
Lägg till en recension
Tuggben med Anka Tuggben med Anka
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 25.00 kr
Datum för lägsta pris: 23 May