Tuggfläta 20cm

 

49.00 kr

Tuggfläta 20cm

Vita Tuggfläta 20cm, av 100% ren torkad kohud, pressad till en rulle. De läckra tuggflätan från Vitakraft främjar hundens naturliga tuggbeteende och aktiverar hunden länge. Ett rejält tuggben, som håller din hund sysselsatt en stund. Hälsosam tandvård, som är underhållande! Genom gnagandet på tuggrullen så främjar du en god tandhälsa hos din hund, gnidandet mot tänderna hjälper till att hålla hundens tänder rena. Tänk dock på att tuggben inte ersätter en till vardags god tandvård för hunden.

Innehåll: 100% nöthud
Analytiska beståndsdelar: Vattenhalt 14%, Protein 80,0%, Fetthalt 2,0%

Nettoinnehåll: ca 110g, längd: ca 20cm

Vitakraft rekommenderar följande för hundar med en idealvikt på:

  • 5-15 kg: 0,5-1 st/dag
  • 15-25 kg: 1-1,5 st/dag
  • 25-35 kg: 1,5-2 st/dag
  • 35-50 kg: 2-3 st/dag

Vägledande värde beroende på ålder, aktivitet och ras. Ta hänsyn till det rekommenderade dagliga intaget av mat och se alltid till att det finns tillräckligt med dricksvatten.

Vitakraft® är ett av de mest framgångsrika företagen inom husdjursprodukter. Företagets filosofi och handlingar styrs av en central princip: “Kärlek till husdjur”. Företaget, som startade som ett litet jordbruksföretag i byn Heiligenrode nära Bremen, Tyskland, för 180 år sedan, producerar idag mer än 1,2 miljoner produkter dagligen. Vitakraft. Med kärlek.

Recensioner

There are no reviews yet

Lägg till en recension
Tuggfläta 20cm Tuggfläta 20cm
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension