Tuggpinne med Hjort 12cm

Tuggpinne med Hjort 12cm

Tuggpinne med Hjort 12cm är ett naturligt och smakrikt råhudstugg med hjort av hög kvalitet. Tillverkade av färska råvaror med låg fetthalt.

Ett kompletteringsfoder för hundar och ska ges som belöning vid sidan av en balanserad kost. Se alltid till att hunden har fri tillgång till färskt vatten.

Den här 2Pets produkten är ett godkänt och säkrat livsmedel inom EU (HACCP) och USA (FDA). Fabriken där tillverkningen sker är ISO 22000 certifierad, vilket innebär att spårbarheten säkras framåt och bakåt i livsmedelskedjan.

Våra 2Pets produkter veterinärbesiktas innan de lämnar produktionsanläggningen och vid ankomst i Sverige. Detta utförs i Sverige av Jordbruksverkets egna veterinärer innan de skickas vidare till oss.

2Pets produkterna är märkta enligt gällande EU-lagstiftning och Jordbruksverkets regelverk. Det gör att du som hundägare alltid kan vara trygg när du väljer att köpa certifierade tugg och hundgodis från 2Pets

Sammansättning: hjort 56,8%, råhud 35 %, glycerin 3%, sorbitol 2%, majsstärkelse 2%, vegetabiliskt protein 1%, salt 0,2%
Analytiska beståndsdelar: 
Råprotein: 60%
Vatten: 18%
Råfett: 4%
Råaska: 4%
Fiber: 0,2%
Vikt0.2 kg
Välj Antal

12cm x 6st ca 70g, 12cm x 30st ca 400g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tuggpinne med Hjort 12cm”