Hundgodis & Belöningsgodis | ProPet
Tillverkare

Hundgodis & Belöningsgodis

69736 starsnack - hundgodis

Hundgodis och Hundsnacks för alla hundar

Hos oss hittar du ett brett sortiment av hundgodis för alla typer av hundar. Vad har din hund för favorit hundgodis? Hos oss hittar du mängder med hundgodis för allt typer av hundar och passar för daglig belöng eller vid olika träningstillfällen. Här hittar du Levergodis, mjukt hundgodis som traningsnack, köttgodis i olika sorter - lammgodis, ankagodis, kycklinggodis, eller vad tror du om sorter som strutsgodis, hjortgodis, mm. 

Vilket hundgodis ska jag välja till valpen?

När du ska köpa hundgodis till valpen så brukar vi tänka så här. Börja med att belöna med ditt valpfoder som valpen redan är van vid. Börja sedan med EN hundgodissort. Mixa inte en mängd olika sorter bara för att det är kul att ge valpen en massa roligt. Om det skulle visa sig att din valp reagerar på något, så vet inte vad din valp har reagerat på. Välj gärna ett köttbaserat hundgodis. Efter hand som din hund växer så tillför det en sort i taget som din valp långsamt får vänja sig vid. Reagerar din valp, plocka bort hundgodiset, backa bandet. Se om det blir bättre.

Vilket hundgodis passar extra bra i utställningsringen?

När du ska välja hundgodis att använda i utställningsringen så välj en sort som inte kladdar. Välj en mjuk hundgodis sort så din hund inte står och tuggar i utställningsringen. Hundgodiset ska gärna gå att dela i mindre delar. Många väljer korv, köttbullar, mm. Tänk på att denna typ av produkt inte är anpassad för hund och kan skapa en orolig mage. Välj en produkt som är till för hunden.