Burvagn av rejäl modell

 

Burvagn för alla typer av hundburar, den perfekta lösningen för att enkelt och effektivt transportera din hundbur under resor, hundutställningar eller dagliga utflykter. Denna burvagn är speciellt designad för hundägare som letar efter ett hållbart, pålitligt och praktiskt verktyg för att transportera sin hund och hundbur på ett säkert och bekvämt sätt. Observera: remmen som visas på bilden ingår inte.

Mått:

Längd: 90cm (max mått: 115cm)
Bredd:63cm (max mått: 98cm)
Höjd: 31cm

Burvagn av rejäl modell

Burvagn av rejäl modell för alla typer av hundburar, den perfekta lösningen för att enkelt och effektivt transportera din hundbur under resor, hundutställningar eller dagliga utflykter. Denna burvagn är speciellt designad för hundägare som letar efter ett hållbart, pålitligt och praktiskt verktyg för att transportera sin hund och hundbur på ett säkert och bekvämt sätt. Observera: remmen som visas på bilden ingår inte.

Mått:

Längd: 90cm (max mått: 115cm)
Bredd:63cm (max mått: 98cm)
Höjd: 31cm

Robust och hållbar design:

Burvagnen är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket säkerställer en robust och hållbar konstruktion som tål daglig användning och slitage.

Lätt att montera:

Med det enkla skruvsystemet kan du montera och demontera vagnen på bara några minuter utan att använda några verktyg. Detta gör det enkelt att förvara och transportera vagnen.

Universell kompatibilitet:

Burvagnen är kompatibel med de flesta vanliga hundburar, vilket gör att du kan transportera ditt hund utan några bekymmer, på ex hundtävlingen

Teleskophandtag:

Det justerbara handtaget gör det enkelt att skjuta eller dra vagnen och kan justeras efter din personliga komfort och höjd.

Stora punkteringssäkra gummidäck:

Burvagnen har stora gummidäck, vilket säkerställer en jämn och tyst körning på olika underlag, som gräs, sand eller betong.

Kompakt förvaring:

När den inte används kan du förvara hundvagnen enkelt och kompakt tack vare dess vikbara design.

Vikt21 kg
Välj Färg

Gula Hjul, Blåa Hjul

1 recension av Burvagn av rejäl modell

5,0
Baserat på 1 recension
5 stjärnor
100
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
1-1 of 1 review
  1. Stabil produkt, lätt att montera och bra pris.👍🏻😃

    (0) (0)
Lägg till en recension
Burvagn av rejäl modell Burvagn av rejäl modell
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension