Om ProPet
Tillverkare

Om ProPet - Vem är vi?

ProPet är företaget där dina önskemål står i centrum, vi jobbar aktivt med att du som kund ska känna att du får den bästa varan, bästa servicen och så klart till så bra pris som möjligt.

Vi jobbar mycket på hundutställningar i hela Sverige, vi räknar oss som en av de största aktörerna på denna marknad. Ute på alla utställningar har vi med i princip hela sortimenet, så det är alltid värt att titta förbi oss för senaste nytt eller bara för att få klämma och känna på varan.

ProPet har också ett grossistled, så du med företag kan alltid kontakta oss för prisuppgifter på vissa av våra egna varor.

Och inte att glömma.. ProPet Hemsida, där du som kund alltid kan handla, dygnet runt. Vi jobbar nästan dagligen med att få in nya produkter på hemsidan.

Vi som äger företaget (Håkan och Jenny) har många års erfarenhet inom husdjursbranchen. ProPet startades 2010, men innan dess har vi haft ett annat företag inom samma branch.


Till vår hjälp har vi ett stort kontaktnär med stora kundskaper inom hund. Alla våra partners är alltid bara ett telefonsamtal borta om det skulle vara så att vi behöver byta tankar med någon.

Välkommen att göra ett tryggt köp hos ProPet, ett företag med hjärta för hunden och kunden.