Om ProPet

ProPet är det lilla familjeföretaget i Skåne som drivs av Håkan och Jenny, vi startade ProPet 2010, som en butik i Kävlinge, med åren har vi ändrat inriktning och jobbar nu endast online.
Vår målbild är att förbli det lilla hundföretag som vi är idag. Där beslutsvägen är kort och enkel. Där vi lätt och snabbt ska ta till oss av kundernas önskemål och på så vis kunna utveckla produkter för våra hundar. Hos oss ska du som kund kunnat hitta allt du behöver för en aktiv vardag med din hund, men även saker för dig med specialintresse. 

Vi har ett tydligt miljöfokus i företaget där vi återanvänder emballage och kartonger, väljer grön el, tar ett stort ansvar för återvinning, mm. Det är viktigt för oss att tänka framåt. Vi försöker hitta bra tillverkare hundsaker i Sverige och Europa i den möjlighet vi kan.

ProPet har ni ofta träffat ute på olika hundutställningar runt om i Sverige, men sedan våren 2023 så har vi ändrat vårt fokus och kommer inte åka ut lika mycket längre. Under 2023 så kommer vi också att flytta vårt lager, så det är inte längre möjligt att handla på plats av oss, alla beställningar sköts online.

Om du har en butik som säljer hundsaker så har ProPet har också ett grossistled, så du med företag kan alltid kontakta oss för att få veta mer om vad vi har att erbjuda. Bifoga alltid fullständiga företagsuppgifter.

Välkommen att göra ett tryggt köp hos ProPet!