Om ProPet

ProPet är företaget där dina önskemål står i centrum, vi jobbar aktivt med att du som kund ska känna att du får den bästa varan, bästa servicen och så klart till så bra pris som möjligt. Vi försöker att jobba så miljömedvetet som möjligt. Vi återanvänder emballage och kartonger, väljer grön El, sorterar och återvinner allt som blir över. Du som kund får mer än gärna hämta “spill” från fällar eller ex. papprör. Vi jobbar mycket på hundutställningar i hela Sverige, vi älskar att träffa alla kunder där ute, höra era tankar och lyssna in vad ni är ute efter. Ute på alla utställningar har vi med i princip hela sortimenet, så det är alltid värt att titta förbi oss för senaste nytt eller bara för att få klämma och känna på varan.

ProPet har också ett grossistled, så du med företag kan alltid kontakta oss för att få veta mer om vad vi har att erbjuda. Bifoga alltid fullständiga företagsuppgifter.

Och inte att glömma.. ProPet Hemsida, där du som kund alltid kan handla, dygnet runt. Vi jobbar nästan dagligen med att få in nya produkter på hemsidan.

Vi som äger företaget (Håkan och Jenny) har många års erfarenhet inom husdjursbranchen. ProPet startades 2010, men innan dess har vi haft ett annat företag inom samma bransch. Till vår hjälp har vi ett stort kontaktnät med stora kunskaper inom hund. Alla våra partners är alltid bara ett telefonsamtal borta om det skulle vara så att vi behöver byta tankar med någon.

Välkommen att göra ett tryggt köp hos ProPet!