Rukka Breeze Softshelltäcke | Finns i flera storlekar

 

Rukka Breeze Softshelltäcke, vindtätt och vattenavvisande material. Varmt fleecefoder. Bekväm att ha på sig. Hög, skyddande krage. Justerbar midja och krage. Reflexdetaljer.

OBS! Dessa täcken håller på att byta färg. Som du ser så finns den i två färger. Den mer svarta är den gamla och finns endast i några få kvar (av vissa storlekar).

Rukka Breeze Softshelltäcke

Rukka Breeze softshelltäcke är ett hundtäcke i supermjukt (2-vägs stretch) softshellmaterial som är väderbeständigt, vindtätt och vattenavvisande. Vattentätt upp till 3000mm / Andas 3000g/m2/24h.

En väderbeständig softshell-jacka med ett unikt tryckmönster för bekymmersfria utomhusaktiviteter.
Den utmärkta passformen, den höga kragen och det elastiska materialet gör plagget till ett jättebra val för aktiva hundar. Det mjuka fodret ger extra värme och skydd för hundens viktiga muskelgrupper.
Tack vare snabbspännet går det snabbt och lätt att sätta på hundtäcket. Det supersmarta med hundtäcken från Rukka är att bandet upp på ryggen är elastiskt så du kan spänna åt det väl, men ändå ge hunden bra rörelsefrihet. Runt bakbenen kan du trä de elastiska bensnörena för perfekt passform även vid rörelse.

Så klart har även detta hundtäcke reflexdetaljer så hunden syns väl även vid mörker.

Vikt1 kg
Välj Storlek

25cm, 30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm, 65cm

Recensioner

There are no reviews yet

Lägg till en recension
Rukka Breeze Softshelltäcke | Finns i flera storlekar Rukka Breeze Softshelltäcke | Finns i flera storlekar
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension