Rukka Hase Regntäcke Aqua | Finns i flera storlekar

Rukka Hase regntäcke. Vattentät och bekväm, lätt att ha på sig. Bekvämt meshfoder som andas. Justerbar midja och krage. Vältäckande fåll och hög krage. Reflexdetaljer.

Rukka Hase Regntäcke Aqua

Rukka Hase regntäcke Aqua, är ett ultralätt regntäcke som skyddar hunden mot regn och lera. Detta regntäcke är särskilt bra på våren och hösten innan det blir riktigt kallt, då regntäcket inte är vinterfodrat. Regntäckets viktigaste sömmar är tejpade. Regntäcket har ett meshfoder som andas.

Rukka Hase Regntäcke Aqua är lätt att hålla rent och torkar snabbt. Tack vara det smidiga yttertyget kan du ofta lätt bara torka av regntäcket med en fuktigt trasa för att få bort den värsta smutsen.

Den höga, skyddande kragen samt den justerbara midjan och skurningen bidrar till regntäckets snygga passform. Med det smidiga snabbfästet på ryggen kan du enkelt ta på regntäcket, bandet runt magen är justerbart och elastiskt för bästa passform. Baktill finns elastiska bensnören för att hålla regntäcket på plats även när hunden är i rörelse

Ditt Rukka Hase Regntäcke levereras i en snygg påse så att du lätt kan packa ner den och få med den överallt. Regntäcket har reflexförsedda detaljer så ni syns väl även vid mörkt väder. Regntäcket kan användas för sig eller som vatten- och vindtätt ytterskikt över till exempel en värmetäcke, fleecetäcke.

Vikt1 kg
Välj Storlek

25cm, 30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm, 65cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rukka Hase Regntäcke Aqua | Finns i flera storlekar”