Rukka Hayton Regntäcke Gul ECO | Finns i flera stolekar

Rukka Hayton Regntäcke Gul – Hundtäcke med vattenpelar på 15000! Tillverkat i ECO material.

Rukka Hayton Regntäcke Gul ECO

Rukka hayton ECO regntäcke är lite mer än ett vanligt regntäcke till hunden. Här har man tänkt till när man skapat detta regntäcke och lagt till lite smarta detaljer. Vid svansroten på hundtäcket har man lagt in ett kortare elastiskt band som är justerbart. Alldeles utmärkt till hunden som håller svansen högt eller om du har en hund som är mellan två storlekar.

Hayton hundtäcke är lätt fodrat, alltså inte som ett vintertäcke, endast ett tunnare foder på insidan. Så klart är öppning för selen på ryggen tejpad så den är vattentät. Hayton regntäcke har en vattenpelare på 15000, vilket gör täcket till ett extremtäcke när det gäller hundtäcke och vattenpelare. Det är en väldigt hög klass. Den höga kragen på täcket gör att du kan skydda hals och upp till öronen på de flesta hundar. Självklart är midjeremmen justerbar, samt tillverkad i elastiskt band så du kan dra åt utan att det sitter för hårt. Även bensnörena är justerbara. För att ni ska synas så bra som möjligt på promenaden så har Hayton regntäcke reflex detaljer. När du inte använder hundtäcket så kan du lätt och smidigt packa ner det i den medföljande förvaringspåsen, som du sedan kan hänga på din ryggsäck.

Finns i flera olika storlekar, måttet i tabellen anger längd på täcket. Mät din hund från nacke till svansrot så får du fram vilken storlek din hund behöver.

Vattenpelare: 15000
Tejpade sömmar
Vindavvisande

 

ViktN/A
Välj Storlek på Hundtäcket

25cm, 30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm, 65cm

Märke:

Rukka

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rukka Hayton Regntäcke Gul ECO | Finns i flera stolekar”