Rukka Stormy Vintertäcke Camo

Nollställ

Rukka Stormy Vintertäcke Camo

Rukka Stormy Vintertäcke Camo – ett helt mjukt och varmt vintertäcke för din hund. Det vi tycker är extra smart med Rukka hundtäcke är den smarta detaljen att bandet som är justerbart och går runt midjan på hunden är tillverkat i resårmaterial. Så du kan dra åt bandet i midjan på hunden, så det sitter åt, men ändå får hunden bra med rörelsefrihet utan att det sitter för hårt, en smart detalj.

Ett avancerat hundtäcke som skyddar din hund utomhus vid skiftande väderlek. Vintertäcket håller hunden varm före och efter träning.

Det mjuka fleecefodret gör vintertäcket bekvämt att ha på sig och dess ytstruktur håller temperaturen balanserad under täcket.

En snygg skärning, en vältäckande fåll och en hög krage skyddar hunden från vinden. Kragen kan öppnas från framsidan och vridas bakåt, vilket också gör det lättare att ta på täcket. Som en särskild funktion finns en extra avtagbar stickad polokrage som håller nacken varm. Den här mjuka inre stickade polokragen kan lyftas för att skydda hundens öron mot vind och smuts. Det går snabbt att ta på och av täcket.
Dragkedjan som kan dras åt två håll på baksidan är vattentät och kan justeras för att skapa en öppning som passar olika typer av selar.
De bakre benremmarna håller hundtäcket på plats under alla förhållanden, även vid aktiviteter med högre intensitet.
Vintertäcket har reflexförsedda detaljer och tryck så att ni syns väl vid mörker och dålig sikt.

Material:
100% polyester
Fyllning:
100% polyester, fleece
Isolering:
100% polyester, 80g

Vikt 1 kg
Välj Storlek

25cm, 30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm, 65cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Rukka Stormy Vintertäcke Camo”