Rukka Thermal Hundoverall Svart | Finns i flera storlekar

Rukka Thermal hundoverall. Vindtätt och vattenavvisande material. Varmt teddyfoder. Bekväm att ha på sig. Hög, skyddande krage. Justerbar midja och krage. Justerbara muddar på benen. Reflexdetaljer.

Rukka Thermal Hundoverall Svart

Rukka Thermal Hundoverall svart, är en extra varm och gosig hundoverall för de där kalla dagarna, overallen är varmfodrad med supergosigt teddyfoder (fleecematerial) för att hålla värmen åt din hund även på de kallaste dagarna.

En varm softshell-overall med vädertåligt tyg och ett mjukt plyschfoder för att skydda hunden från kyla och vind. Ett lyxigt plyschfoder för att hålla hunden varm och göra overallen bekväm att ha på sig. Tack vare blixtlåset på ryggen går det snabbt och lätt att sätta på overallen. En justerbar midja och halskrage bidrar till perfekt passform och skydd. justerbara muddar på byxbenen förhindrar att kall vind eller lera tar sig in i overallen genom byxbenshålen och håller låren varma. Overallen är väl försedd med reflexer så att hunden syns bra även vid mörk årstid.

Har du en hund med bredare bringa eller större i kroppen så kan du behöva gå upp en storlek.

Vikt2 kg
Välj Storlek

25cm, 30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm, 65cm

1 recension av Rukka Thermal Hundoverall Svart | Finns i flera storlekar

  1. Carina N (verifierad ägare)

    Varmt teddyfoder. Tyget är följsamt och lite stretchigt. Passar perfekt till vår Ceskyterrier. Som en overall med långa ben. Skuttar över stock och sten.

Lägg till en recension