Rukka Warmup Vintertäcke Rosa

 

Rukka Warmup vintertäcke. Vatten- och vindtätt material. Mjukt vadderat med stor värmekapacitet. Mysigt och varmt fleecefoder. Lätt och bekväm att ha på sig. Snabb att ta på och av. Justerbar midja och krage. Öppning för kopplet. Extra avtagbar polokrage, som värmer extra gott om halsen. Benremmar så att täcket sitter bra även vid rörelse. Reflexdetaljer så ni syns bra även vid mörker.

Rukka Warmup Vintertäcke Rosa

Rukka Warmup Vintertäcke rosa – ett helt underbart mjukt och varmt vintertäcke för din hund. Det vi tycker är extra smart med Rukka hundtäcke är den smarta detaljen att bandet som är justerbart och går runt midjan på hunden är tillverkat i resårmaterial. Så du kan dra åt bandet i midjan på hunden, så det sitter åt, men ändå får hunden bra med rörelsefrihet utan att det sitter för hårt, en smart detalj.

Ett avancerat plagg som skyddar din hund utomhus vid skiftande väderlek. Vintertäcket håller hunden varm före och efter träning. Dess lätta yttertyg är laminerat till en vatten- och vindtät hinna. Dess särskilda vadd är mjukt, poröst och isolerar därför bättre än standardvadd.

Det mjuka fleecefodret gör vintertäcket bekvämt att ha på sig och dess ytstruktur håller temperaturen balanserad under täcket.

En snygg skärning, en vältäckande fåll och en hög krage skyddar hunden från vinden. Kragen kan öppnas från framsidan och vridas bakåt, vilket också gör det lättare att ta på täcket. Som en särskild funktion finns en extra avtagbar stickad polokrage som håller nacken varm. Den här mjuka inre stickade polokragen kan lyftas för att skydda hundens öron mot vind och smuts. Det går snabbt att ta på och av täcket.
Dragkedjan som kan dras åt två håll på baksidan är vattentät och kan justeras för att skapa en öppning som passar olika typer av selar.
De bakre benremmarna håller hundtäcket på plats under alla förhållanden, även vid aktiviteter med högre intensitet.
Vintertäcket har reflexförsedda detaljer och tryck så att ni syns väl vid mörker och dålig sikt.

Vikt1 kg
Välj Storlek

25cm, 30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm, 65cm

Recensioner

There are no reviews yet

Lägg till en recension
Rukka Warmup Vintertäcke Rosa Rukka Warmup Vintertäcke Rosa
Betyg*
0/5
* Betyg är obligatoriskt
Din recension
* Recension är obligatoriskt
Namn
* Namn är obligatoriskt
Lägg till foton eller video till din recension