Hundstroller | Cykelvagn Large – Inkl. Cykelfäste

4,199.00 kr

Hundstroller – cykelvagn. Passar hundar upp till 30kg.

OBS!! Framhjulet säljs separat!

Hundstroller Large – Inkl. Cykelfäste

Behöver du en vagn till utställningen eller hundtävlingen men samtidigt vill kunna använda den på cykelturen då är det denna Hundstroller Large som du ska välja till hunden. Denna hundstroller kan enkelt användas till båda sakerna, passar den större hunden upp till 30kg.

OBS!! Framhjulet säljs separat!!

Vagnen fäller du enkelt och smidigt ihop när du inte använder den. Hjulen kan man med ett enkelt handgrepp koppla loss. Handtaget är justerbart i höjd så du kan lätt vinkla det till din längd.

På sidorna på vagnen finns nätklädda sidor för god luftcirkulation, även på ovansidan och framsidan finns nätfönster för bästa komfort. Fönster på ovansidan och på framsidan är det även regnskydd till, som sitter färdigmonterat på vagnen. På baksidan kan du öppna så att din hund lätt kan hoppa in och ur vagnen på ett smidigt sätt.

I botten på vagnen finns en avtagbar halkfri botten samt en rejäl dyna så din hund får den absolut bästa komforten på turen. Det finns även ett kort koppel som är integrerat vagnen för den hundar som

Så klart finns det även förvaringsfickor så du får med dig alla småsaker.

Då vagnen även går att använda som cykelvagn så ingår det även en flagga med reflex, så ni syns bra när ni är ute på cykeltur. Så klart är även själva vagnen försedd med vita reflexer fram och röda bak. När ni väl står still så kan du enkelt klicka till parkeringsbromsen med foten, så låser du smidigt bakhjulen.

Klädseln på vagnen är av tåligt och vattenavstötande polyester.

  • regnskydd på vissa delar
  • inkl cykelfäste
  • rejäl bottendyna

Hundstroller Large passar hundar upp till 30kg

Vikt på vagnen: 14kg
Burmått: B53 x L86 x H66cm
Yttermått inkl hjul: B72 x L98cm x H88cm inkl handtaget så är den 94cm hög vid böjt handtag, 109cm max handtag
Färg: Mörkgrå / Ljusgrå – detaljer i aqua.

Vikt 19 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundstroller | Cykelvagn Large – Inkl. Cykelfäste”