Valplåda 80 x 80cm

2 699.00 kr

Valplåda 80 x 80cm

Valplåda 80 x 80cm passar till den mindre hunden. Du kan lätt ta bort en av delarna, för att skapa en “dörr” så tiken kan lättare hoppa i och ur valplådan. Det finns inget golv på valplådan, så vi rekommenderar dig att köpa någon typ av plastmatta på byggvaruhuset, samt att lägga en hundfäll i botten (som du kan se på bilden, medföljer ej)

Valplådan är tillverkad av hållbar och hygienisk hård PVC, pvs är det säkraste och mest användbara materialet. Du rengör lätt valplådan med vanligt vatten och diskmedel, du kan även använda högtryckstvätt för en grundlig rengöring. Då PVC är ett tåligt material så kan du med fördel torkar av valphagen med desinfektionsmedel vid behov, det är lätt att man råkar få in ex giardia och då behöver man kunna rengöra valplådan ordentligt.

Valplådan kan du användas både inomhus och utomhus, PVCn i sig tål frost. Vilket gör att du kan använda den ute på vintern.

Du monterar valplådan lätt utan verktyg, till säkerhetsrören behövs dock en skruvmejsel (ej skruvdragare). Säkerhetsrören används för att minska risken för att mamman ska lägga sig på valparna längs kanten på lådan.

Det finns tillhörande extra delar att köpa till valplådan – denna hage skapar då ett extra utrymme för valparna och tiken att vara på.

Öppningen ”dörren” på valplådan kan öppnas i tre steg. Dvs den är delbar i tre steg. 15cm, 30cm, full höjd. Detta gör att du kan anpassa till din tik och till storleken på valparna, så inte valparna kan smita ut allt för fort. I början kan du ha den på det lägsta, när valparna inte är så rörliga. Då kan den nyförlösta tiken lätt hoppa i och ur lådan. Sätt sedan på fler delar efter hand som valparna växer.

Mått på valplådan: 80 x 80cm, Höjd 46cm
Alla längdmått avser cc mått på hörnstolpen.

Vikt19 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Valplåda 80 x 80cm”