Hundfäll | Vetbed - Den bästa hundsängen | ProPet
Tillverkare

Hundfäll | Vetbed - Den bästa hundsängen

Hundfäll | Vetbed | Av hög kvalité

Alla våra hundfällar är av Heavy Weight - vissa t.o.m av Super Heavy Weight

När du vill köpa hundfällar som passar att använda precis som den är och kan anpassas till det måttet som du själv behöver. Då ska du köpa din hundfäll - vetbed hos oss på ProPet.

Våra hundfällar håller högsta kvalité med tjock lång gosig lugg, fällarna är tryckavlastande och fuktavvisande. Hundfällen går att få tillskuren eller kan köpas per löpmeter - detta väljer du inne på själva produkten.

Vetbed - Hundfäll passar perfekt till valplådor, på pensionat, djursjukhus, i bilen, på resan, i buren, på utställning i din hundvagn. Det vanligast är att använda hundfällen precis som den är, men många väljer att ha våra hundfällar i en annan hundsäng eller i soffan för att skydda. Hundfällen är lättare att tvätta än hundsängen eller soffan.
Detta pga fällens superegenskaper! Så välj en hundfäll från ProPet om du vill ha bästa hundbädden i valplådan! Våra underbara hundfällar passar även utmärkt som kattbädd, hamsterunderlag, mm. Vi säljer även hundfällar till neonatal och som sittunderlag till rullstolar, mm. Användningsområdena är många.

Hur tvättar man hundfällar?

Alla våra hundfällar går att tvätta i maskin beroende på val av fäll så väljer du hur varmt du kan tvätta din fäll, men precis som med allt annat så sparar du både på produkten och miljön genom att tvätta på lägre temperatur. Du bör använda ett milt tvättmedel och använd inte sköljmedel. Baksidan på de flesta av våra fällar är av latex och sköljmedel "äter" latex. Du bör inte torktumla din hundfäll då det lätt blir för varmt i torktumlaren. 

Hos oss kan ni köpa vetbed - hundfällar i ca75x50cm, ca75x100cm, ca100x150cm, samt löpmeter, eller hela rullar. Hela rullar varierar i mått. Allt från 15m-25m. Kontakta oss för mer info om detta.

Återförsäljare - djursjukhus - Hör av er per mail, vi har återförsäljarpris med egen inloggningssida.