Hundfäll | Vetbed | Hundsäng | Stort Sortiment hos ProPet | Fraktfritt från 600:-
Tillverkare

Hundfäll | Vetbed

Hundfäll | Vetbed | Av hög kvalité

Alla våra hundfällar är av Heavy Weight - vissa t.o.m av Super Heavy Weight

Dom håller högsta kvalité med tjock lång gosig lugg, som är tryckavlastande och fuktavvisande. Hundfällen går att få tillskuren eller kan köpas per löpmeter.

Vetbed - Hundfäll passar perfekt till valplådor, på pensionat, djursjukhus, i bilen, på resan, i buren, på utställning i din hundvagn, mm, mm. Detta pga fällens superegenskaper! Så välj en hundfäll från ProPet om du vill ha bästa bädden i valplådan! Våra underbara fällar passar även utmärkt som kattbädd, hamsterunderlag, mm. Vi säljer även fällar till neonatal och som sittunderlag till rullstolar, mm. Användningsområdena är många.

Hur tvättar man hundfällar? Alla våra hundfällar går att tvätta i maskin beroende på val av fäll så väljer du hur varmt du kan tvätta din fäll, men precis som med allt annat så sparar du både på produkten och miljön genom att tvätta på lägre temperatur. Du bör använda ett milt tvättmedel och använd inte sköljmedel. Baksidan på de flesta av våra fällar är av latex och sköljmedel "äter" latex. Du bör inte torktumla din hundfäll då det lätt blir för varmt i torktumlaren. 

Hos oss kan ni köpa vetbed - hundfällar i ca75x50cm, ca75x100cm, ca100x150cm, samt löpmeter, eller hela rullar. Hela rullar varierar i mått. Allt från 15m-25m. Kontakta oss för mer info om detta.

Återförsäljare - djursjukhus - Hör av er per mail, vi har återförsäljarpris med egen inloggningssida.

Fällar är beställda - Skicka ett mail till info@propet.se märk med "jag vill får ett mail när det kommer fällar i lager igen" så hör vi av oss direkt när vi vet att allt är på gång.