Hundleksaker för alla hundar | Över 300 olika sorter!
Tillverkare

Hundleksaker

hundleksak

Hundleksaker - Över 300 olika sorter!

Vad har ni hund för favorit hundleksak? Ingen hund är den andra lik. Vissa gillar bollar andra gillar gossedjur. Vissa vill apporter och andra vill kampa. Hos oss hittar ni alla möjliga hundleksaker till bra priser. Tänk på att lek ska ske under uppsikt för att undvika olyckor och sönderbitna älsklingsleksaker.

Hos oss hittar ni alltid ett stort sortiment av hundleksaker för både stora och små hundar.

Mjuka Hundleksaker

Hur tar jag hand om hundens mjuka hundleksaker? Vet du om att många mjuka hundleksaker går jätte bra att tätta i tvättmaskin. När din hund råkar bita sönder sin mjuka hundleksak så va snabb med att ta den ifrån hunden. Stoppa in alla vadd igen och sy ihop den. Ta för vana att titta över dina hunds mjuka hundleksaker så att det inte finns några lösa delar som din hund kan råka svälja.

Aktiveringsleksaker

Hos oss hittar du ett stort utbud av olika hundspel och aktiveringsleksaker där du kan leka tillsammans med din hund eller låta din hund aktivera sig själv. Är det en hundleksak som är ett spel så tänk på att du behöver vara delaktig i leken med din hund. 

Hur väljer jag svårighetsgrad på mitt akiveringsspel till hunden?

Hur väljer du bäst svårighetsgrad? Många hundar är smarta, välj hellre ett svårare hundspel än ett lättare. Många hundspel går att göra lättare i början för att sedan öka svårighetsgraden efterhand som din hund lär sig. När du klickar in på de olika hundspelen så ser du de olika svårighetsgraderna och så klart kan du även lära katten att leka med de olika aktiveringsspelen.