Tuggrulle med Hjort 17cm

Tuggrulle med Hjort 17cm

Tuggrulle med Hjort, Àr ett naturligt och smakrikt rÄhudstugg med hjort av hög kvalitet. Tillverkade av fÀrska rÄvaror med lÄg fetthalt.
Ett kompletteringsfoder för hundar och ska ges som belöning vid sidan av en balanserad kost. Se alltid till att hunden har fri tillgÄng till fÀrskt vatten.

Den hÀr 2Pets produkten Àr ett godkÀnt och sÀkrat livsmedel inom EU (HACCP) och USA (FDA). Fabriken dÀr tillverkningen sker Àr ISO 22000 certifierad, vilket innebÀr att spÄrbarheten sÀkras framÄt och bakÄt i livsmedelskedjan.

VÄra 2Pets produkter veterinÀrbesiktas innan de lÀmnar produktionsanlÀggningen och vid ankomst i Sverige. Detta utförs i Sverige av Jordbruksverkets egna veterinÀrer innan de skickas vidare till oss.

2Pets produkterna Àr mÀrkta enligt gÀllande EU-lagstiftning och Jordbruksverkets regelverk. Det gör att du som hundÀgare alltid kan vara trygg nÀr du vÀljer att köpa certifierade tugg och hundgodis frÄn 2Pets.

SammansÀttning: hjort 52,8%, rÄhud 40%, glycerin 3%, sorbitol 1,5%, majsstÀrkelse 1,5%, vegetabiliskt protein 1%, salt 0,2%
Analytiska bestÄndsdelar: 
RĂ„protein: 62%
Vatten: 18%
RĂ„fett: 4%
RĂ„aska: 4%
Fiber: 0,2%
Vikt0.5 kg
VĂ€lj Antal

17cm x 3st ca 140g, 17cm x 18st ca 840g

Recensioner

Det finns inga recensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Tuggrulle med Hjort 17cm”