Allt för Valpen | Valpleksaker & Valptillbehör | ProPet
Tillverkare

Allt för Valpen

Har du fått hem din valp?

Har du valpar hemma eller har du precis varit och hämtat din valp? Välkommen att köpa alla dina valptillbör och valpleksaker här hos oss!
Hos oss på ProPet hittar du ett stort sortiment av hundleksaker, hundbäddar, koppel och halsband och allt annat du kan behöva till den nya lilla valpen. Det vanligaste bädden som man köper till sin valp är våra populärar hundfällar. Dessa kan du lätt tvätta om och om igen. Det som är extra bra är att om din valp råkar kissa på sin fäll så förblir ändå fällen torr och din valp behöver inte ligga i en pöl av kiss hela natten. På morgonen kan du lätt lyfta på fällen och titta på gummeringen, ser du en fläck, då är det dags att tvätta.

En valp växer fort som vi alla vet. För att växa och utvecklas som den ska så behöver din valp få rätt foder.

Vänj din valp från början med att klippa klor, bli kammad, badad och borstad. Det kommer underlätta i framtiden för dig. Det är bättre att göra lite åt gången än att göra allt på en gång. Hos oss på ProPet hittar du så klart ett brett utbud så att du kan fixa allt du behöver med din valp.

Och glöm inte att belöna - belöna, belöna, belöna. Positiv förstärkning är det bästa vi kan ge våra valpar. Hos oss hittar du ett brett utbud av belöningsgodis för alla typer av valpar. 

På denna sida hittar du en del av vårt breda soritment - vi har valt att plocka ut en del godbitar som vi tycker är extra bra. Letar du efter något specielt så kontakta oss via chatten eller kontaktformuläret. Klicka runt på sidan eller sök i rutan längst upp. Vi har allt för att din valp ska få den bästa starten i sitt nya hem.