Valplåda 122 x 122cm med hage

4 999.00 kr

Valplåda 122 x 122cm med hage

Valplåda 122 x 122cm passar till den mellansstora hunden. Du kan lätt ta bort en av delarna, för att skapa en “dörr” så tiken kan lättare hoppa i och ur valplådan. Det finns inget golv på valplådan, så vi rekommenderar dig att köpa någon typ av plastmatta på byggvaruhuset, samt att lägga en hundfäll i botten (som du kan se på bilden, medföljer ej)

Valplådan är tillverkad av hållbar och hygienisk hård PVC, pvs är det säkraste och mest användbara materialet. Du rengör lätt valplådan med vanligt vatten och diskmedel, du kan även använda högtryckstvätt för en grundlig rengöring.

Valplådan kan användas både inomhus och utomhus, PVCn i sig tål frost. Vilket gör att du kan använda den ute på vintern.

Du monterar valplådan lätt utan verktyg, till säkerhetsrören behövs dock en skruvmejsel. Säkerhetsrören används för att minska risken för att mamman ska lägga sig på valparna längs kanten på lådan.

Det finns tillhörande extra delar att köpa till valplådan – denna hage skapar då ett extra utrymme för valparna och tiken att vara på.

Mått på valplådan: 122 x 122cm, Höjd 46cm
Mått på valplådan inkl. hagen: 244cm x 122cm, Höjd 46cm, Vikt 27kg
Alla längdmått avser cc mått på hörnstolpen.

Vikt21 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Valplåda 122 x 122cm med hage”